ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

WORLD OF WARCRAFT LEGION

blizzard mmorpg

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 22141
WORLD OF WARCRAFT LEGION
WORLD OF WARCRAFT LEGIONWORLD OF WARCRAFT LEGIONWORLD OF WARCRAFT LEGION
42.90€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 45.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η καταστροφή ήρθε στο Azeroth. Οι Δαίμονες της Burning Legion έρχονται στον δικό σας κόσμο, σηματοδοτώντας την επιστροφή του σκοτεινού τιτάνα Sargeras. Καθώς η καταστροφή πλησιάζει για τη Συμμαχία και την Horde, οι ήρωες Azeroth πρέπει αναζητήσουν τη σωτηρία ανάμεσα στα ερείπια των Broken Isles, ενός καταδικασμένου κέντρου αρχαίου πολιτισμού και γενέτειρα μύθων που χρονολογούνται από τη δημιουργία του κόσμου. Εκεί, θα πρέπει να αξιοποιήσουν θρυλικές και απαγορευμένες δυνάμεις για να κυνηγήσουν τους απερίγραπτους και ασταμάτητους FEL-στρατούς και να σώσουν τον κόσμο τους από την πτώση.

Το World of Warcraft®: Legion™ είναι το έκτο κεφάλαιο στο καλύτερο ΜΜΟ της Blizzard Entertainment. Στο όνομα μιας μάχης που δείχνει χαμένη οι πρωταθλητές Azeroth πρέπει να βρουν τη δύναμη για να χειριστούν μυθικά είδωλα, ισχυρά όπλα της απόκρυφης γνώσης ώστε να μειώσουν την δύναμη της Legion αλλά και να συμμαχήσουν με τους Demons Hunters της Illidari.

Παίξτε ως Demon Hunter: Μολύνετε την δύναμη της Legion και παίξτε εναντίον τους ως Demon Hunter.

Χειριστείτε θρυλικά Αντικείμενα: Φτιάξτε μια μάχη το δικό σας Artifact-ένα θρυλικό ειδικό όπλο που μεταμορφώνει και μεγαλώνει εξουσία σας , σας μάχη με την Legion.

Εξερευνήστε τις αρχαίες ρίζες του Azeroth: Αναζητήστε την σωτηρία σας μέσα στα απαγορευμένα ερείπια του Broken Isles

Ενωθείτε με άλλες δυνάμεις : Ενωθείτε με άλλες δυνάμεις και αναλάβετε ειδικές αποστολές ώστε να μην πάρουν να μην επιτρέψετε να νικήσουν οι δυνάμεις του σκότους.
Level 100 : Ετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε την εισβολή των στρατευμάτων της Legion στο νέο κεφάλαιο του World of Warcraft με Level 100.

Κερδίστε νέες PvP δυνάμεις : Κυριαρχείστε σε πεδία μάχης και Arenas και με το νέο σύστημα ανταμοιβής ξεκλειδώστε PvP ειδικές ικανότητες που προσφέρουν νέες δυνατότητες τακτικής, τίτλους κύρους και ανταμοιβές.