ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

RAZER BLACKWIDOW ULTIMATE 2016 KEYBOARD GREEK

razer πληκτρολογια

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 21498
RAZER BLACKWIDOW ULTIMATE 2016 KEYBOARD GREEK
RAZER BLACKWIDOW ULTIMATE 2016 KEYBOARD GREEKRAZER BLACKWIDOW ULTIMATE 2016 KEYBOARD GREEKRAZER BLACKWIDOW ULTIMATE 2016 KEYBOARD GREEK
124.67€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 130.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To Razer BlackWidow Ultimate σας φέρνει ταχύτατα στη μάχη με τα πλήρως μηχανικά πλήκτρα του που αποδίδουν μια ζωηρή απόκριση αφής σε κάθε ενεργοποίηση. Φέρνοντας μία δραστικά διαφορετική αίσθηση και γρηγορότερο πάτημα πλήκτρων, αυτό το επαναστατικό πληκτρολόγιο gaming με πλήρη φωτισμό συμπληρώνεται με λειτουργίες όπως πολύπλοκα εφέ φωτισμού ή την απεριόριστη καταγραφή μακροεντολών on the fly. Έχει 15 Ελληνικά σύμβολα στην κάτω δεξιά γωνία των αντίστοιχων πλήκτρων.

H Razer σχεδίασε από την αρχή τα μηχανικά πλήκτρα για να μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις των κορυφαίων eSports athletes του κόσμου. Μετά από ενδελεχή έρευνα οι πολυβραβευμένοι μηχανικοί της Razer όρισαν την τέλεια απόσταση ενεργοποίησης για ένα gaming μηχανικό πλήκτρο και τελικά μείωσαν την απόσταση από το σημείο της ενεργοποίησης μέχρι το σημείο επαναφοράς στο μισό έτσι ώστε να πετυχαίνουν γρηγορότερες και πιο ακριβείς εντολές στο gaming σε σχέση με τα παραδοσιακά μηχανικά πληκτρολόγια. Επίσης τα Μηχανικά Πλήκτρα της Razer είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην υπάρχουν καθόλου ταλαντώσεις και τριβές στους άξονες και τα πλήκτρα να αντέχουν τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις το καθένα.

Με τυπωμένους Ελληνικούς Χαρακτήρες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Όλα τα πλήκτρα είναι πλήρως προγραμματιζόμενα (μέσω του λογισμικού Razer Synapse)
Ατομικά φωτιζόμενα πλήκτρα με πλούσια γκάμα φωτισμών (Starlite, Ripple, Breathe, Static, Reactive, Wave)
Βελτιστοποιημένα πλήρως μηχανικά πλήκτρα με δύναμη ενεργοποίησης στα 50g
Χρόνος απόκρισης 1000Hz (1ms)
Πλήκτρα πολυμέσων
Λειτουργία gaming (με την ενεργοποίηση του Gaming Mode απενεργοποιούνται το πλήκτρο Windows Key, και οι λειτουργίες του Alt+f4 & Alt+Tab για να μην τα πατήσετε καταλάθος και βρεθείτε προ εκπλήξεως στο Respawn Point)
Καταγραφή εντολών OTF
15 Ελληνικά σύμβολα διακριτικά τυπωμένα πάνω στα πλήκτρα
Υποδοχή βύσματος εισόδου μικροφώνου
Υποδοχή εξόδου ακουστικού
Extra Θύρα USB
Anti-Ghosting 10 πλήκτρων
Τα πλήκτρα αντέχουν 60 εκατομμύρια κλικ.