ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

JUST DANCE 2015

ubisoft music

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 18159
 JUST DANCE 2015
-31%
 JUST DANCE 2015 JUST DANCE 2015 JUST DANCE 2015 JUST DANCE 2015
34.90€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 50.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Just Dance 2015 είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσετε με τους φίλους και την οικογένεια σας χορεύοντας σε επιτυχίες όπως το "Happy" του Pharrell Williams και το "Problem" της Adriana Grande σε συνεργασία με τον Iggy Azalea. Υπάρχουν και οι κλασσικές επιτυχίες όπως το "Walk This Way" από τους Run DMC και τους Aerosmith, καθώς και η ευκαιρία να δοκιμάσετε χορευτικές κινήσεις από το Tetris! Ετοιμαστείτε για τρελή διασκέδαση και χορό μαζί με όλους τους φίλους σας.

Χαρακτηριστικά

Γίνε μέρος του παιχνιδιού (Wii U/X360/ Xbox One /PS3 /PS4). Με το χαρακτηριστικό Community Remix μπορείτε για πρώτη φορά, να γίνετε εσείς ο εκπαιδευτής τον οποίο ακολουθούν οι χορευτές! Μπορείτε να βιντεοσκοπήσετε τον εαυτό σας να χορεύει στο ρυθμό ενός συγκεκριμένου τραγουδιού, δύο φορές μέσα στο μήνα και να το μοιραστείτε με την κοινότητα των παικτών. Θα ψηφίσουν το αγαπημένο τους βίντεο και οι παραγωγοί του παιχνιδιού θα δημιουργήσουν νέο, remixed περιεχόμενο με 15 - 30 παίκτες ανά τραγούδι.

Η κατάσταση παιχνιδιού massive multiplayer επέστρεψε! (Wii/Wii U/X360/ Xbox One /PS3 /PS4). Με το χαρακτηριστικό World Dance Floor μπορείτε να χορέψετε με όποιον θέλετε από όποια χώρα θέλετε στο αποκλειστικό online multiplayer mode του Just Dance! Μπείτε σε μια διαδικτυακή ομάδα χορού, μπορεί να αποτελείται από τους φίλους σας ή από άλλους παίκτες που δεν γνωρίζετε, και συναγωνιστείτε ανάλογα με το θέμα που επιλέξατε ("Boys vs. Girls" ή "Crew vs. Crew"). Δείτε την κατάταξη σας στους παγκόσμιους πίνακες κατάταξης και μάθετε διασκεδαστικά στατιστικά για άλλους παίκτες.

Μην χορέψετε ποτέ μόνοι σας! (Wii/Wii U/X360/ Xbox One /PS3 /PS4). Με το χαρακτηριστικό Challenge Mode μπορείτε να συναγωνιστείτε με όποιον θέλετε - με τους φίλους, την οικογένεια σας ή και τους καλύτερους παίκτες της κατάταξης. Δεν χρειάζεται να παίξετε ταυτόχρονα, μπορείτε να συναγωνιστείτε την προηγούμενη επίδοση τους και να μοιραστείτε τα αποτελέσματα με την κοινότητα.