ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

BORDERLANDS THE PRE-SEQUEL + SHOCK DROP CHALLENGE MAP

2k games fps

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 17047
BORDERLANDS THE PRE-SEQUEL + SHOCK DROP CHALLENGE MAP
-31%
BORDERLANDS THE PRE-SEQUEL + SHOCK DROP CHALLENGE MAPBORDERLANDS THE PRE-SEQUEL + SHOCK DROP CHALLENGE MAPBORDERLANDS THE PRE-SEQUEL + SHOCK DROP CHALLENGE MAPBORDERLANDS THE PRE-SEQUEL + SHOCK DROP CHALLENGE MAP
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ
34.80€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 50.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπείτε στον κόσμο του Borderlands
και παίξτε μια νέα περιπέτεια στο φεγγάρι της Pandora.

Μάθετε την ιστορία του Handsome Jack και το πως απέκτησε δύναμη. Διαδραματίζεται ανάμεσα στο αρχικό Borderlands και το Borderlands 2, αυτή η προ-μετά ιστορία σας δίνει πρόσθετο περιεχόμενο παιχνιδιού. Κινηθείτε σε συνθήκες χαμηλής βαρύτητας και αντιμετωπίστε τους εχθρούς σας με νέα όπλα πάγου και laser. Νέα οχήματα θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε το σεληνιακό τοπίο αλλά και να σπείρετε την καταστροφή.

Χαμός στο φεγγάρι. Νιώστε την χαμηλή βαρύτητα με κάθε σας άλμα. Σπείρετε την καταστροφή με νέα όπλα. Νέοι εχθροί ειδικά για το διάστημα.
Η άνοδος του Handsome Jack. Δείτε την εξέλιξη του Handsome Jack και μάθετε τις ιστορίες αρκετών άλλων χαρακτήρων. Πάρτε το ρόλο του Handsome Jack και μάθετε τη δική του πλευρά της ιστορίας.
Νέο είδος ηρώων. Παίξτε ως μια από τις νέες κλάσεις χαρακτήρων που περιλαμβάνουν τους Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer και Athena the Gladiator. Για πρώτη φορά παίξτε ως πρωτότυπο μοντέλο claptrap και δοκιμάστε τους κανόνες ηθικής σας καθώς συνεργάζεστε με τον Handsome Jack.