ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

DIABLO 3 REAPER OF SOULS

blizzard rpg

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 15759
DIABLO 3 REAPER OF SOULS
DIABLO 3 REAPER OF SOULSDIABLO 3 REAPER OF SOULSDIABLO 3 REAPER OF SOULSDIABLO 3 REAPER OF SOULS
19.50€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 20.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για όσους προπαραγγείλουν και ενεργοποιήσουν το Diablo III Reaper of Souls στο Battle.net μέχρι και τις 31-03-2014 θα ενεργοποιηθούν αυτόματα 2 μοναδικά in game δώρα :
Wings of Valor: Βάλτε τα λαμπερά φτερά του Archangel of Valor στους χαρακτήρες του Diablo III.
Valla the Demon Hunter*: Ξεκλειδώστε το Valla Demon Hunter στους ήρωες του Heroes of the Storm το νέο επερχόμενο online free to play παιχνίδι της Blizzard.
To Valla the Demon Hunter θα είναι διαθέσιμο όταν θα κυκλοφορήσει το Heroes of the Storm


Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Θάνατο
Ο Prime Evil οργισμένος στο εσωτερικό της Black Soulstone, ουρλιάζει για την απελευθέρωση του και για εκδίκηση.
Πριν το τεχνούργημα σφραγιστεί για πάντα ο Malthael–Angel of Death έχει έναν θανάσιμο σκοπό : να κλέψει το Black Soulstone και να υποτάξει την δύναμη του.
Έτσι αρχίζει το τέλος όλων των πραγμάτων……
Χαρακτηριστικά:
Nέος εξοπλισμός Crusader – Αδιαπέραστη πανοπλία , αστραφτερά όπλα και βαριά, ικανά να προκαλέσουν μεγάλες βλάβες, ένας νέος ήρωας που δεν τον διαπερνούν οι σφαίρες των θνητών. Νέα πράξη V - Από τους αχανείς δρόμους της Westmarch στα αρχαία τείχη του Pandemonium φρούριου, η μάχη με μια σειρά από νέους θανατηφόρους εχθρούς λαμβάνει χώρα στην νέα πράξη V της ιστορίας του Diablo III . Nέα είδη εξουσίας – Αναβαθμίστε τον ήρωα της επιλογής σας μέσω πρόσθετων επίπεδων με νέες εξουσίες και δυνάμεις
Nέες λειτουργίες παιχνιδιού - Το νέο Adventure Mode ανοίγει όλα τα Sanctuary και μπορείτε να ταξιδέψετε σε οποιοδήποτε σημείο αναφοράς σε κάθε κεφάλαιο του παιχνιδιού. Επίσης εισάγει τα Bounties και Nephalem rifts, δύο νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού με απεριόριστη αξία replay .• Ανακαλύψτε νέους θησαυρούς - Ένα επανασχεδιασμένο σύστημα για την αρπαγή λαφύρων βελτιώνει την εμπειρία σας στο Diablo III με στοχευμένες έξυπνες κινήσεις, νέα και βελτιωμένα Legendary στοιχεία , και ένα νέο στοιχείο που αυξάνει τις εξουσίες του Mystic .