ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΥΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-HOBBY

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

DRESS UP KING - ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΒΑΣΙΛΙΑ

villa carton

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 14788
DRESS UP KING - ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΒΑΣΙΛΙΑ
DRESS UP KING - ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΒΑΣΙΛΙΑDRESS UP KING - ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΒΑΣΙΛΙΑ
18.00€
ΠΡΟΙΟΝ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τώρα υπάρχει ένας μικρός 'Βασιλιάς' μέσα στο σπίτι!

Έχει ζωγραφίσει το δικό του κοστούμι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και το έχει κάνει πραγματικά τέλειο…

Στα παιδιά από 3ετών + αρέσει να μεταμφιέζονται, τα Dress Up κοστούμια VILLA CARTON είναι ασπρόμαυρα και τα παιδιά μπορούν να τα ζωγραφίζουν μόνα τους με όποια χρώματα θέλουν (με ειδικούς μαρκαδόρους για υφάσματα-διαθέσιμα ξεχωριστά στο kindergallery.gr).

Από άριστης ποιότητας 100% βαμβακερό ύφασμα και σε θέματα που τους αρέσουν όπως πειρατές, πριγκίπισσες, βασίλισσες, ιππότες και άλλα πολλά…

Τα κοστούμια Villa Carton είναι όλα ένα νούμερο και ενδείκνυνται για παιδιά από 3 ετών έως και 8 ετών! Είναι συσκευασμένα σε υφασμάτινο φάκελο που γίνεται τσαντάκι για να μην πιάνουν πολύ χώρο, αλλά και για να τα έχουν τα παιδιά πάντα μαζί τους και να παίζουν δημιουργικά!

Τα κοστούμια Villa Carton φοριούνται πάνω από τα ρούχα των παιδιών ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζουν συνέχεια βάζοντας και βγάζοντας τα ρούχα τους, έτσι μπορούν να μεταμφιέζονται σε διαφορετικούς χαρακτήρες πιο γρήγορα και να δημιουργούν τις δικές τους ‘θεατρικές παραστάσεις’!

Είναι ένα τέλειο δώρο!!! Μπορείτε να συνδυάσετε το παιχνίδι και μέσα στο Villa Carton Χάρτινο Κάστρο που επίσης τα παιδιά ζωγραφίζουν μόνα τους!

Καλή Διασκέδαση!!!


Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 μαρκαδόρους υφασμάτων.