ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ION CLIPSTER BLACK BLUETOOTH RECHARGEABLE SPEAKER

ion

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 14536
ION CLIPSTER BLACK BLUETOOTH RECHARGEABLE SPEAKER
-34%
ION CLIPSTER BLACK BLUETOOTH RECHARGEABLE SPEAKERION CLIPSTER BLACK BLUETOOTH RECHARGEABLE SPEAKERION CLIPSTER BLACK BLUETOOTH RECHARGEABLE SPEAKER
29.90€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 45.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δυνατός ήχος που σας συνοδεύει σε κάθε σας περιπέτεια.
Είτε απολαμβάνετε τον περίπατο σας σε ένα ορεινό μονοπάτι, είτε οδηγείτε το ποδήλατό σας μέσα στην πόλη το ηχείο Clipster της Ion Audio είναι το τέλειο αξεσουάρ που σας επιτρέπει να προσθέσετε μουσική επένδυση σε κάθε σας δραστηριότητα.
Η συσκευή αναπαραγωγής μουσικής είναι ασφαλής στο σακίδιο σας ή στην τσέπη σας ενώ η μουσική σας αναμεταδίδεται ασύρματα μέσω τεχνολογίας Bluetooth στο ηχείο Clipster.
Το ηχείο Clipster είναι συμβατό με iPad, iPhone, iPod, με συσκευές Android αλλά και με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής που διαθέτει Bluetooth.
Χάρη στον ειδικό γάντζο που διαθέτει το Clipster, σας δίνει την δυνατότητα να το κρεμάσετε στην τσάντα σας ή ακόμα και πάνω σας. Επίσης διαθέτει μεγάλα κουμπιά ώστε να μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση αλλά και να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις υπόλοιπες λειτουργίες με μεγάλη ευκολία. Παράλληλα η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε για αρκετές ώρες (3,3 ώρες με την ένταση στο 70%).
Παρά το μικρό του μέγεθος το Clipster είναι ένα πολύ δυνατό ηχείο που παράγει καθαρό ήχο επιτυγχάνοντας να αναπαράγει με απόλυτη ακρίβεια όλα τα τραγούδια.
Χαρακτηριστικά:
Αναμεταδώστε την μουσική σας ασύρματα από οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής μέσω Bluetooth.
Διαθέτει γάντζο για εύκολη τοποθέτηση στην τσάντα, στο σακίδιο, στις θηλιές του παντελονιού κ.α.
Συμβατό με iPad, iPhone, iPod, με συσκευές Android αλλά και με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής που διαθέτει Bluetooth.
Εργονομικά μεγάλα κουμπιά για εύκολη πρόσβαση.
Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.
Διαθέσιμο σε μαύρο, κόκκινο και μπλε χρώμα.
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Ion Audio Clipster Ηχείο
Καλώδιο USB
Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης
Οδηγός ασφαλούς χρήσης και εγγύηση