ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

STARCRAFT 2 HEART OF THE SWARM

blizzard strategy

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 12722
STARCRAFT 2 HEART OF THE SWARM
-26%
14.99€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 20.00€
ΠΡΟΙΟΝ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπορείτε να οδηγήσετε την Ορδή στην απόλυτη νίκη; Στο StarCraft II: Heart of the Swarm, θα πρέπει να βοηθήσετε την Sarah Kerrigan να πολεμήσει σε μια τεράστια εκστρατεία single-player που θα σας φέρει σε μερικούς από τους πιο επικίνδυνους κόσμους του τομέα Koprulu. Θα αντιμετωπίσετε πανούργους αντιπάλους, εχθρικά περιβάλλοντα και προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις ικανότητες σας στην μάχη.


Χαρακτηριστικά

Είστε η Sarah Kerrigan, η πρώην Βασίλισσα των Λεπίδων. Κάποτε είσασταν ο φόβος και ο τρόμος του γαλαξία.. τώρα βρίσκεστε κλεισμένη στο κελί ενός εργαστηρίου υψηλής ασφαλείας. Θα πρέπει να σχεδιάσετε την απόδραση σας πριν καταφθάσουν οι δυνάμεις της Γήινης Κυριαρχίας, και να κερδίσετε και πάλι την θέση σας στην καρδιά του Σμήνους.
Διοικήστε με νέα όπλα πολέμου
Εξαπολύστε νέες καταστρεπτικές μονάδες σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς αλλάζει. Εξαϋλώστε τους εχθρούς με το Battle Hellion, κυριαρχήστε στον αέρα με το Tempest, κατακλύστε τους εχθρούς με το Swarm Host και πολλά άλλα.
Απόλυτη καταστροφή
Οδηγήστε την Sarah Kerrigan σε μια καταστρεπτική πορεία εκδίκησης. Εξελίξτε την γενιά για την απόλυτη καταστροφή, ξεκλειδώστε μεταφυσικές δυνάμεις και μετακινηθείτε από πλανήτη σε πλανήτη με τον τεράστιο Λεβιάθαν των Zerg.