ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

MASS EFFECT 3

ea games rpg

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 10731
MASS EFFECT 3
MASS EFFECT 3MASS EFFECT 3MASS EFFECT 3MASS EFFECT 3
19.90€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 20.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πάρτε Πίσω την Γη. To Mass Effect 3 σας μεταφέρει στην κορύφωση ενός διαγαλαξιακού πολέμου όπου καλείστε να επανακτήσετε τη Γη από έναν ασταμάτητο εχθρό –το πώς θα διεξαχθεί αυτός ο πόλεμος εξαρτάται μόνο από εσάς. Βιώστε ένα επαναστατικά διαδραστικό σενάριο πλούσιο σε έντονη δράση όπου η κάθε απόφασή σας μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες. Είστε ο Διοικητής Shepard, ο μόνος που μπορεί να σώσει τη Γη από τον αφανισμό. Αλλά δεν είστε μόνος. Στο πλευρό σας πολεμάει μία ομάδα επίλεκτων βετεράνων πολεμιστών που βρίσκεται στις διαταγές σας. Πλευρίστε τον εχθρό με το σμήνος σας ή αντιμετωπίστε τους έναν με έναν. Χρησιμοποιήστε κάλυψη η επιτεθείτε με όλη την δύναμη πυρός σας. Εξαπολύστε τακτικές επιθέσεις εξ αποστάσεως ή πολεμήστε τον εχθρό σώμα με σώμα καταφέροντας θανάσιμα χτυπήματα με το φονικό omniblade. Στις 6 Μαρτίου 2012, ο πόλεμος για τη Γη ξεκινά στα PlayStation 3, Xbox360 και PC.
Χαρακτηριστικά
Παίξτε με τον Δικό Σας Τρόπο – Προτιμήστε μια έντονη, κινηματογραφική εμπειρία, ή ζήστε μια πιο βαθιά πλοκή με πλουσιότερες επιλογές. Όποια και να είναι η επιλογή σας, οι έντονες μάχες σας μεταφέρουν στην καρδιά της δράσης καθώς αγωνίζεστε για να ενώσετε έναν διαλυμένο Γαλαξία ενάντια σε έναν κοινό εχθρό.
Πλούσια Πλοκή με Διακλαδώσεις- Με ένα καθηλωτικό διαδραστικό σενάριο που μόνο η Bioware μπορεί να προσφέρει, μια ανεπανάληπτη εμπειρία gaming ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας, όπου οι επιλογές που κάνετε καθορίζουν την έκβαση της περιπέτειας σας όπως ποτέ άλλοτε.
Εξαπολύστε ένα Μοναδικό Οπλοστάσιο – Δημιουργήστε τον χαρακτήρα και τους συμπολεμιστές σας επιλέγοντας μεταξύ δεκάδες όπλα και ικανότητες, το καθένα με πανίσχυρες αναβαθμίσεις και μετατροπές.
Αποστολές Συνεργατικού (Co-Op) Multiplayer– Πολεμήστε πλάι στους φίλους σας σε συνεργατικές αποστολές 4 παικτών. Επιλέξτε μέσα από μια τεράστια ποικιλία φυλών και κλάσεων και συνδυάστε τις ικανότητες σας για να ξεπεράσετε τις πιο αντίξοες συνθήκες.