ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

NINTENDOGS & CATS: TOY POODLE

nintendo simulation

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 09071
NINTENDOGS & CATS: TOY POODLE
-51%
NINTENDOGS & CATS: TOY POODLENINTENDOGS & CATS: TOY POODLENINTENDOGS & CATS: TOY POODLENINTENDOGS & CATS: TOY POODLE
24.99€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 50.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα σκυλάκια των nintendogs επιστρέφουν για το Nintendo 3DS, με ακόμη πιο χαριτωμένα και πιο εκφραστικά σκυλάκια, και για πρώτη φορά, γατάκια! Η διασκέδαση επιστρέφει, με πολλές ράτσες για να διαλέξετε, αξεσουάρ για το σκυλάκι σας και τη γατούλα σας, και τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τα κατοικίδιά σας και να συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες. Το nintendogs & cats έχει και μια ακόμη καινοτομία! Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη Nintendo 3DS Camera και την αναγνώριση προσώπου δίνετε την δυνατότητα στα κατοικίδιά σας να σας αναγνωρίζουν , να αντιδρούν μόλις σας δουν όπως και στην πραγματικότητα, ακόμη και να αναπηδούν προς την οθόνη όταν πλησιάζετε!

- Τα σκυλάκια και τα γατάκια μοιάζουν πιο χνουδωτά, πιο απαλά και πιο εκφραστικά στη 3D έκδοσή τους!
- Περισσότερες από 20 ράτσες για να επιλέξετε, διαφορετικές σε κάθε έκδοση του παιχνιδιού. Το κάθε σκυλάκι ή γατάκι έχει τα δικά του μοναδικά χρώματα και διαφορετικές δυνατότητες.
- Θαυμάσια και αξιαγάπητα σκυλάκια και γατάκια αντιδρούν στο άγγιγμα και τη φωνή σας. Η αναγνώριση προσώπου μέσω της Nintendo 3DS Camera επιτρέπουν στα σκυλάκια να γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη τους.
- Φωτογραφίστε το σκυλάκι ή το γατάκι σας, αποθηκεύστε τη φωτογραφία του στο άλμπουμ σας και μοιραστείτε τη με τους φίλους σας.
- Μέσω του StreetPass ανταλλάξτε τον Mii χαρακτήρα σας, τα σκυλάκια ή τα γατάκια, και δώρα με άλλους χρήστες.
- Μέσω του SpotPass, μόλις συνδεθείτε online θα μπορείτε να κατεβάσετε επιπλέον περιεχόμενα για το παιχνίδι όπως αξεσουάρ για τα κατοικίδια ή νέους χαρακτήρες Mii.
- Με τη δυνατότητα augmented-reality του Nintendo 3DS, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σκυλάκι σας να παίζει πάνω στο τραπέζι του σπιτιού σας ή να κάθετε στην παλάμη του χεριού σας.