ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ASSASSIN'S CREED: BLOOD LINES

ubisoft action

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 05156
ASSASSIN'S CREED: BLOOD LINES
4.90€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 5.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Assassin's Creed II είναι η συνέχεια του ομώνυμου τίτλου που έγινε το παιχνίδι με τις πιο γρήγορες και πολλές πωλήσεις για νεοφερμένο τίτλο στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών. Η καινούργια έκδοση περιλαμβάνει έναν νέο ήρωα τον Ezio Auditore da Firenze, ένα νέο Ιταλό χωρικό και μια καινούργια εποχή, την Αναγέννηση.
Εξερεύνησε την αρχή της σύγχρονης ιστορίας σε μια επική ιστορία δύναμης εκδίκησης και συνομωσιών. Γίνε κυρίαρχος της τέχνης των assassin με πάνω από 20 καινούργια όπλα και εφευρέσεις του Leonardo Da Vinci. Ζήσε την εμπειρία με πάνω από 16 τύπους αποστολών.

EZIO, ένας νέος δολοφόνος σε μια καινούργια εποχή: Ο Ezio Auditore da Firenze είναι ένας νέος Ιταλός χωρικός που θα μάθει τις μεθόδους των Ασσασίνων για να εκδικηθεί για την προδοσία της οικογένειάς του. Είναι μια ελεύθερη ψυχή με μεγάλη αυτοπεποίθηση και έχει μια πολύ ανθρώπινη πλευρά στο χαρακτήρα του. Μέσω του Ezio θα γίνεις ένας επαγγελματίας δολοφόνος.

Αναγεννησιακή Ιταλία: Η Ιταλία στον XV αιώνα ήταν λιγότερο μια χώρα και περισσότερο μια συστάδα πόλεων-κρατών, στις οποίες οι οικογένειες με πολιτική και οικονομική δύναμη άρχισαν να παίρνουν την εξουσία. Αυτό το ταξίδι μέσα από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου όπως είναι η Βενετία και η Φλωρεντία, λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο της ιστορίας, όπου η κουλτούρα και η τέχνη γεννήθηκαν μέσα από ιστορίες διαφθοράς, απληστίας και φόνων.

•A NEW-FOUND FREEDOM: Θα είστε σε θέση να εκτελείτε αποστολές όπως και όποτε θέλετε σε αυτόν τον open-ended κόσμο που επαναφέρει το free-running και προσθέτει στοιχεία όπως το κολύμπι ή ακόμα και την ικανότητα να πετάτε. Η ποικιλία στο game play είναι ένα ακόμα στοιχείο που προσθέτει τη δυνατότητα να παίξετε όπως εσείς επιθυμείτε.
•DYNAMIC CROWD: Ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο όπου κάθε χαρακτήρας είναι μια καινούργια ευκαιρία για τον παίκτη. Η ανάμιξη με το πλήθος είναι πλέον πιο εύκολη και μπορείς να «δουλέψεις» με τους χαρακτήρες που συναντάς στο παιχνίδι. Αυτό μερικές φορές οδηγεί σε γενναία ανταμοιβή, άλλες φορέ