#htmlcaption#htmlcaption#htmlcaption#htmlcaption
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οροι Χρησης

Με την είσοδο σας στην ιστοσελίδα www.gocyber.gr συνεπάγεται ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις και ότι είστε δεκαοχτώ ετών και άνω. Εάν είστε κάτω των δεκαοκτώ ετών μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το δικτυακό τόπο μόνο σε συνδυασμό και υπό την εποπτεία ενός γονέα ή κηδεμόνα. Εάν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις παρακαλούμε να μη χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.

1.
Ενώ εμείς προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα μας είναι ακριβείς, ενδέχεται να υπάρξουν σφάλματα. Σε περίπτωση που εντοπίσουμε ένα λάθος σε τιμή προϊόντος που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία σας ή να την ακυρώσετε. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, εάν έχετε ήδη πληρώσει θα σας γίνει πλήρης επιστροφή των χρημάτων σας.

2.
Για κάθε συναλλαγή/διεκπεραίωση μιας παραγγελίας απαιτείται η συλλογή ορισμένων προσωπικών σας στοιχείων. Για τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας απαιτούνται κάποια δικαιολογητικά ταυτοποίησης τα οποία δηλώνουν την ταυτότητα σας. Όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα είναι αυστηρώς απόρρητα χρησιμοποιούνται μόνο από την gocyber.gr. Με την υποβολή των προσωπικών σας δεδομένων σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους για τους προαναφερθέντες λόγους.

3.
Για κάθε συναλλαγή/διεκπεραίωση μιας παραγγελίας απαιτείται να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη κι ένα κωδικό πρόσβασης, οι οποίοι κάθε φορά που καταχωρούνται σας παρέχουν άμεση πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή από την gocyber.gr και θα πρέπει να καταβάλετε κι εσείς από την πλευρά σας κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα κρατήσετε ασφαλή και να μη τα αποκαλύψετε σε κανένα (username και password). Δεν επιτρέπεται να πουλήσετε το username και password σας σε οποιονδήποτε ούτε μπορείτε να το δώσετε να το χρησιμοποιήσει. Εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στα στοιχεία που παρέχονται από εσάς είναι δική σας ευθύνη να ενημερώσετε την gocyber.gr το συντομότερο δυνατό. Συνιστάται για λόγους ασφαλείας να αλλάζετε το password σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

4.
Η gocyber.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη όσον αφορά τη διαθεσιμότητα ή το χρόνο παράδοσης των προϊόντων της, αλλά εγγυάται για την άμεση ενημέρωση των καταναλωτών της.

5.
Η gocyber.gr δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα/ιούς που ενδεχομένως παρουσιαστούν κατά την πλοήγηση στο δικτυακό της τόπο, ούτε και για τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω hyperlinks ή διαφόρων διαφημιστικών banner.