#htmlcaption#htmlcaption#htmlcaption#htmlcaption
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ασφαλεια Συναλλαγων

Η Gocyber.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Επειδή το κεφάλαιο προσωπικά δεδομένα-ασφάλεια συναλλαγών είναι πολύ ευαίσθητο το gocyber.gr έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα της ή της παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά).

Η Gocyber
.gr δημιούργησε τη συγκεκριμένη σελίδα με μοναδικό σκοπό την σωστότερη κι εγκυρότερη ενημέρωση/εξυπηρέτηση των πελατών της. Για το σκοπό αυτό έχει στηθεί έτσι ώστε να είναι απλή και φιλική ακόμη και στον πιο απλό χρήστη. Για να επιτευχθεί λοιπόν η καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι σημαντικό να καταλάβετε εσείς ο πελάτης μας ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την ενημέρωση σας ή την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τ.κ. κ.λ.π) και όλες γενικά οι συναλλαγές τους στο δικτυακό τόπο της Gocyber
.gr είναι αυστηρώς απόρρητες και χρησιμοποιούνται μόνο από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της.

Η Gocyber
.gr επιτρέπει στους χρήστες της να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ;ή και να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομίσει στη Gocyber.gr. Για την ασφάλεια και την προστασία σας όμως η Gocyber.gr οφείλει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία του κωδικού πρόσβασης σας εξαρτάται και από εσάς.

Η Gocyber
.gr ενημερώνει και βελτιώνει συνεχώς την ιστοσελίδα της σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της καθώς και τη παρούσα πολιτική της. Για το λόγο αυτό σας συστήνουμε να διαβάζετε τη συγκεκριμένη διαδικασία ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει το Gocyber.gr

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.