#htmlcaption#htmlcaption#htmlcaption#htmlcaption
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Διαδικασια Αγορας

Η παραγγελία σας μπορεί να εκτελεστεί μέχρι τις 14:00 Δευτέρα έως και Σάββατο και το Gocyber αποστέλλει την παραγγελία σας (για τα περισσότερα προϊόντα μας και εφόσον είναι διαθέσιμα) την επόμενη εργάσιμη μέρα:

Τρόποι παραγγελίας:

  1. Παραγγελία μέσω τηλεφώνου στο 22510 37770 ή στο 22510 37212 μέχρι τις 14:00.
  2. Με fax στο 22510 37212 όλο το 24ωρο.
  3. Μέσω e-mail στο info@gocyber.gr όλο το 24ωρο.

Χρόνος παράδοσης:

  • Εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Ηράκλειο, Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη, νησιά (στις Πρωτεύουσες των Νομών) , εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα, απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές.
  • Σε κάθε περίπτωση το Gocyber επικοινωνεί μαζί σας για να συμφωνηθεί το κόστος (αν αυτό θεωρείται υπερβολικό) και ο τρόπος αποστολής. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους απεργιών, ή ακραίων καιρικών φαινομένων (ανωτέρα βία).
  • Για παραγγελίες άνω των 90 € (σε Software) τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ 2,5 €

Σε περίπτωση που επιθυμείτε courier ή μεταφορική εταιρεία δική σας επιλογής με την οποία δε συνεργαζόμαστε, τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη ανεξαρτήτως αν η παραγγελία ξεπερνάει τα 90€.

Επιστροφές προϊόντων:

Αν κάποιο από τα προϊόντα μας δεν σας έχει ικανοποιήσει (και δεν έχει ανοιχτεί – παραβιαστεί η συσκευασία του) ή είναι ελαττωματικό μπορείτε να μας το επιστρέψετε κατόπιν επικοινωνίας στα τηλέφωνα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Επίσης μπορεί να γίνει ακύρωση της παραγγελία σας:

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία και εφόσον βρίσκεστε ακόμη στη διαδικασία της αγοράς επιλέγοντας ακύρωση της παραγγελίας.
  • Δίνεται επίσης η δυνατότητα σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν να ακυρωθεί η παραγγελία, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, επικοινωνήστε μαζί μας, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 20 ημερών, πάντα με την επίδειξη της πρωτότυπης απόδειξης (εφόσον βέβαια δεν έχει ανοιχτεί – παραβιαστεί η συσκευασία τους) και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με συνεργάτη του καταστήματος μας.

Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.